A Unique Home By William Reue

This house, at the base of the Shawangunk Mountains, is designed not only to embrace nature but also to encourage socializing. An attorney owns it, and about a third of the space is devoted to guest quarters. Architect William Reue even went so far as to create separate entrances for the homeowner and her guests, so that both can come and go as they please or socialize together in the ample living space. 

Location: Upstate New York
Size: 
4,800 square feet (446 square meters); 4 bedrooms, 4½ bathrooms

Screen shot 2014-03-24 at 1.08.29 AM Screen shot 2014-03-24 at 1.08.59 AM Screen shot 2014-03-24 at 1.09.16 AM Screen shot 2014-03-24 at 1.09.30 AM

Photography by Steve Freihon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s